Onze gemeente

Als oudste actieve vereniging van Steenokkerzeel is onze band met onze gemeente onmiskenbaar. De geschiedenis van onze vereniging hangt heel nauw samen met de geschiedenis van Steenokkerzeel, ondanks het feit dat we als harmonie een sterke evolutie hebben ondergaan blijven we aandacht hebben voor de gemeentelijke tradities en de verankering met de plaatselijke bevolking.

Vanuit onze thuisbasis, Gemeenschapscentrum De Corren, maken we deel uit van de cultuurbeleving in de gemeente en met onze muzieklessen voor jong en oud leveren we ook een bijdrage aan vorming en jeugdontwikkeling.

We voelen ons gesteund door gemeentebestuur en gemeentelijke diensten - activiteiten organiseren waarbij gebruik gemaakt wordt van plaatselijke infrastructuur kan niet zonder goede samenwerking en verstandhouding.

We voelen ons dan ook thuis in Steenokkerzeel, we plaatsen met enige fierheid het logo van onze gemeente op onze website. En, voor wie nog nooit in Steenokkerzeel was: kom eens langs, je kan hier mooi wandelen en er is heel wat erfgoed te ontdekken. Ook de plaatselijke handelaars zijn de moeite waard, en je dag afsluiten kan je hier op verschillende plaatsen bij een uitstekende maaltijd of drankje.