Ons instaporkest

Naast de notenleer - en instrumentlessen is het voor beginnende muzikanten ook ontzettend belangrijk om samen te spelen. Samenspel zorgt ervoor dat leerlingen zich bewuster zijn van wat ze zelf spelen en dat ze naar elkaar leren luisteren om zo samen tot een beter resultaat te komen. In het voorjaar van 2019 zijn we daarom ook gestart met een instaporkest, waar onze jonge leerlingen vol enthousiasme samen fijne muziek trachten te maken. Hun eerste optreden op het schoolfeest van VBS Ter Ham (waar ze vaak ook naar school gaan of geweest zijn) kon alvast op veel bijval rekenen. Intussen is de maturiteit van de groep al enorm gegroeid, we waren dan ook blij en fier dat ze op een schitterende manier het voorprogramma verzorgden op "(Eindelijk terug) In concert" in november 2021. Foto's van dit cocert vindt u hier. Het is ook fijn om regelmatig jonge muzikanten uit de eigen jeugdopleiding te mogen verwelkomen in de rangen van de "grote harmonie".

Ons instaporkest staat onder de vakkundige leiding van Steven Kumps en repeteert wekelijks op zaterdagnamiddag in de bovenzaal van De Corren

In de huidige samenstelling vinden we volgende muzikanten: Femke, Lotte, Annelore, Mathias, Maxime, Sterre, Tille, Arno, Sander, Thieu, Finn, Lander, Lotte, Marije, Simon, Mathias, Maarten, Arne en Siebe.


Zin om mee te spelen?

Contacteer ons via onderstaande knop of bel W. Van Rillaer - Tel. 02.751.86.62