Jeysson Estrella Diaz

Jeysson Estrella Diaz studeert met succes de Master studie zang aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel in de klas van Christine Solhosse. Hij studeerde bij grote meesters zoals Marcel Vanaud, Hiroko Masiki, Laure Delcampe, Tinuke Olafimihan, Michelle Massina, Pascal Devresse en Dominique Bodson.

Sinds 2012 was hij koorzanger bij verschillende producties in België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland, in het bijzonder in "La Belle Hélène", "La Périchole", "Les Bavards" van Offenbach en "De klokken van Corneville '' van Planquette. Hij was solist in de rol van Graaf Gloria Cassis ("Les Brigands" van Offenbach) en ook in "De kikker en de pot" ("L'enfant et les Sortilèges" van Ravel), als Célestin ("L'auberge du cheval blanc'' van Benatzky) en als Werther (opera in München Festspielhaus in 2014). In het Da Tempesta project, onder leiding van Isabelle Kabatu, nam hij deel aan "Carmen" van Bizet en aan de "Driestuiversopera" van Kurt Weill. In 2015 zong hij in "Les Brigands" van Offenbach, "Candide" van Bernstein en "Gianni Schicchi" van Puccini.

Hij zingt regelmatig in diverse muzikale projecten en geeft privé en internationale concerten.

Hij is gepassioneerd door pedagogie en geeft les zang en andere instrumenten.

Ana Popescu

Ana Popescu is een jonge pianiste en studente aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Ze werkte samen met vele gerenommeerde professoren zoals Alan Weiss, Mikhail Faerman en Dominique Cornil.

Ana Popescu speelde concerten in Canada (waar ze haar muzikale studies begon) en in België (Brussel, Antwerpen, Leuven, Mechelen, Edegem), Nederland (Breda) en Luxemburg. Zij werkt als actieve pianist vaak mee aan kamermuziek- en operaprojecten.

Ze heeft deelgenomen aan verschillende wedstrijden zoals de "Rotary Breughel Wedstrijd" (Brussel,2009), de "Steinway Competition" (Antwerpen,2011), de "Stephan de Jonghe Wedstrijd" (Aalst,2012),de "Piano Competition" in Luik (2014) en het "Piano Bluthner Concours" (Brussel, 2015).

Gepassioneerd door het onderwijs geeft ze al vele jaren pianoles.

Jeysson en Ana waren gastsolist op ons "Citytrips" Themaconcert in November 2016.