Vikings

Ons Themaconcert staat dit jaar in het teken van Scandinavië. Naast de woeste Vikings, krijgen ook de weidse natuur, de lokale mythes, sprookjes, verhalen en de moderne pop- en rockmuziek uit het Hoge Noorden hun plaats op onze concertavonden.

Beeld je een koude nacht in, waarbij bebaarde mannen onder schitterend poollicht nog samen met de familie genieten van een lekker feestmaal op de tonen van ophitsende muziek! Helmen en schilden zijn opgeblonken, zwaarden en bijlen gescherpt. Een beetje ruig wel, misschien ook wat bloeddorstig, maar oh zo stoer. Klaar om naar de strijd te gaan. Het zou ook het Eurovisiesongfestival of Bobbejaanland kunnen zijn natuurlijk....
Stoer, romantisch, vrolijk, ingetogen, uitbundig, grappig, ontroerend.... Het komt allemaal aan bod.

Dirigent Anthony Devriendt heeft de lat opnieuw hoog gelegd, maar ondanks het uitgebreide en zeker niet eenvoudige programma beloven we u een meeslepende en mooie avond, we zorgen voor een streling voor oog en oor.

U bent dus meer dan welkom op onze Vikingconcerten, deze vinden plaats op zaterdag 11 en zondag 12 november 2023, telkens om 19.30uur. Deuren openen om 18.30uur.

Kaarten zijn beschikbaar via de webshop of bij onze muzikanten en kosten 10EUR. Aan de kassa betaal je 12EUR.


Voor deze concerten maken we dankbaar gebruik van de ondersteuning door de Uitleendienst van de Provincie Vlaams-Brabant.